Malling Sognegårds historie

Malling Sognegård er opført i 1984 (se billede nedenfor), da Malling og Beder Sogne var samme pastorat. Malling Sognegård er i 2015 blevet renoveret og sammenbygget med det tidligere stuehus på Malling Kirkevej.

sognegård

Malling Sognegård danner rammen om sognets aktiviteter, såsom undervisning af konfirmander og minikonfirmander, menighedsrådsmøder samt fritidsundervisning via "Fælles Fritid".

Heides lam

Lammet foran Malling sognegård

Kunstneren Erik Heide har lavet skulpturen af lammet, der står foran Malling Sognegård.

Skulpturen er udført i granit og hviler på en granitsokkel. Tæt op ad den er der opstillet en støbejernspæl, der kan symbolisere et kors eller martrerpæl.