Malling Sognegårds historie

Malling Sognegård er opført i 1984 (se billede nedenfor), da Malling og Beder Sogne var samme pastorat. Malling Sognegård er i 2015 blevet renoveret og sammenbygget med det tidligere stuehus på Malling Kirkevej.

sognegård

Malling Sognegård danner rammen om sognets aktiviteter, såsom undervisning af konfirmander og minikonfirmander, menighedsrådsmøder samt fritidsundervisning via "Fælles Fritid".

Heides lam

Lammet foran Malling sognegård

Kunstneren Erik Heide har lavet skulpturen af lammet, der står foran Malling Sognegård.

Skulpturen er udført i granit og hviler på en granitsokkel. Tæt op ad den er der opstillet en støbejernspæl, der kan symbolisere et kors eller martrerpæl.

Sådan bruger du sjælesorg.nu

SØNDAGENS PRÆDIKEN

GUDSTJENESTER i Malling Kirke

Mundbind i kirken og sognegården

De seneste retningslinjer for coronapandemien betyder, at alle der besøger kirke eller sognegård fra 29. oktober 2020 SKAL bære mundbind eller visir.

Kirkekontoret er et offentligt kontor, og alle der har ærinde på kontoret, SKAL bære mundbind eller visir.

Læs mere om retningslinjerne  Folkekirken i Aarhus -  fælles hjemmeside for Folkekirken i Aarhus.