Smedejernsdør

Smedejernslåge

Døren er anbragt i den tilmurede indgang til gravkapellet.

Da kapellet i slutningen af 1800-tallet ophørte med at være gravkapel for familien Gyldenkrone, fjernedes smedejernsdøren og var i mange år borte fra kirken, men blev fundet frem i slutningen af 1950'erne. Den var da let beskadiget, men blev istandgjort og genindsat på sin oprindelige plads.

Som særlig prydelse er anbragt støbejernsplader med våbenskjold og monogrammer. På den øverste tværstang står med ophævede bogstaver: Anno 1708

GUDSTJENESTER i Malling Kirke

Mundbind i kirken og sognegården

De seneste retningslinjer for coronapandemien betyder, at alle der besøger kirke eller sognegård fra 29. oktober 2020 SKAL bære mundbind eller visir.

Kirkekontoret er et offentligt kontor, og alle der har ærinde på kontoret, SKAL bære mundbind eller visir.

Læs mere om retningslinjerne  Folkekirken i Aarhus -  fælles hjemmeside for Folkekirken i Aarhus.