orgel

I 1972 blev kirkens nye orgel taget i brug. Orglet består af 12 stemmer, fordelt i et hovedværk og brystværk med to manualer og pedal.

Hovedværkets piber ses i den øverste del af orglet, hvor piberne er lavet af blankpoleret tin, og til højre, hvor piberne er lavet af forglødet kobberplade. Disse store kobberpiber hører til den meget dybe basstemme, subbassen, som specielt i dette orgel er trukket frem i facaden.

Brystværkets piber ses i orglets midterste del, lige over nodepulten.

Nationalmuseet ønskede orglets træværk malet, og det har derfor fået farver, der svarer til farverne i kirkens øvrige træværk.

Orglet står på et stengulv, der ved istandsættelsen blev lagt i tårnrummet, efter at træforhøjningen, som det gamle orgel stod på, var fjernet.

Orglet er leveret af orgelbyggerfirmaet Marcussen & Søn, Aabenraa. Facaden er tegnet af arkitekt H.P. Holm Nielsen, Odder.

Dette orgel afløste et orgel med 7 stemmer, der i 1915 var skænket af gårdejer Kirsten Eskesen.