Kirken i coronatid

I Malling Kirke betyder det, at der foreløbig kun er adgang til kirkerummet under planlagte gudstjenester og kirkelige handlinger. Kirkeministeriets retningslinjer angående krav om fysisk afstand mellem kirkegængere indebærer, at der til gudstjenester og kirkelige handlinger i Malling Kirke vil være et begrænset antal pladser.

Vi har kun hver 2. bænkerække i brug og vi holder dermed den afstand, der skal til, for at vi må synge sammen. Vi vægter, at enhver trygt skal kunne komme til kirken og derfor har vi lige nu ingen altergang i søndagens højmesse.  I våbenhuset og sognegården forefindes håndsprit ved alle indgangsdøre, som enhver bedes bruge ved ankomst.

Alle kirkens øvrige aktiviteter og arrangementer i sognegården er også påvirket af restriktioner fra kirkeministeriet, som blandt andet omhandler krav om afstand og rengøring.

Programmet i sognegården vil ikke være helt som det plejer. Vi arbejder på, at kunne åbne for nogle tilpassede aktiviteter i sensommeren og efteråret, der overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Kirkens hjemmeside er platformen, hvorfra vi bringer nyt om eventuelle forandringer.

Hvis man ønsker at modtage nadver, kan man altid kontakte præsterne.

Se hele gudstjenestelisten her