Glasmosaik

glasmosaik

Takket være en testamentarisk gave fra gårdejer Søren Anker Hansen (1908-86) fra Holmskovgård i Malling  blev vinduet i kirkens nordvæg i 1988 udskiftet med en glasmosaikrude.

Menighedsrådets valg af kunstner til denne opgave, med titlen "Lyset skinner i mørket", faldt på Sven Havsteen Mikkelsen (1912-1999). I samarbejde med glarmester Mogens Frese har Havsteen Mikkelsen skabt et værk, hvis inspiration på én gang er Johs.1,5 samt andet vers af Grundtvigs "Den signede dag", og mosaikken illustrerer således på en gang både et skabelses- og et julemotiv.

GUDSTJENESTER i Malling Kirke

Mundbind i kirken og sognegården

De seneste retningslinjer for coronapandemien betyder, at alle der besøger kirke eller sognegård fra 29. oktober 2020 SKAL bære mundbind eller visir.

Kirkekontoret er et offentligt kontor, og alle der har ærinde på kontoret, SKAL bære mundbind eller visir.

Læs mere om retningslinjerne  Folkekirken i Aarhus -  fælles hjemmeside for Folkekirken i Aarhus.