Næste møde er den 1. oktober 2020 kl. 19.00 i Malling Sognegård.

Menighedsrådsmøder afholdes kl. 19.00 i Malling Sognegård - med mindre andet er anført. Alle er velkomne.

MENIGHEDSMØDE 25. oktober 2020 kl. 12.00 i Sognegården

Efter gudstjeneste i Malling kirke, der begynder kl. 11.00, samles vi i sognegården,hvor menighedsrådet vil aflægge beretning om det forgangne års aktiviteter samt planer for det kommende år.Endvidere vil der blive orienteret om regnskabet for 2019, samt driftsbudget for 2021.Derefter vil menighedsrådet være værter ved en let frokost.Mødet forventes afsluttet kl. 14.00.

Alle er velkomne til at deltage. Ingen tilmelding – gratis adgang.

Dagsorden

MEDLEMMER AF MENIGHEDSRÅDET

Siden vil snarest blive opdateret

Bygningskyndig

Tømrer- og snedkermester Steen Hasse Laursen

Fløjstrupvej 48, 8340 Malling
Tlf. 2011 3226

Malling Menighedsråd udgøres af ni valgte medlemmer, to præster samt en medarbejderrepræsentant.

Valg til menighedsråd afholdes næste gang i 2020.