Påskehilsen til de kommende konfirmander

Malling Menighedsråd har igen været ude med hilsner

Se brevet her

Forårets konfirmationer flyttes til august 2021

Forårets konfirmationer flyttes til august

Det er med stor beklagelse, at vi ikke er i stand til at holde årets konfirmationer på de tidspunkter, som har været kendt i årevis, og som vi alle har planlagt efter.

Se brev til kommende konfirmander og deres forældre her

De nye tidspunkter er:

Malling Kirke:

7. Y: Lørdag den 21. august 2021 kl. 9.00 - sognepræst Line Villefrance

7. X: Lørdag den 21. august 2021 kl. 11.30 -  sognepræst Christine Bugge

7. Z: Søndag den 22. august 2021 kl. 10.00 - sognepræst Christine Bugge

INDSKRIVNING TIL KONFIRMATION 2021

Indskrivning af nye konfirmander foregår digitalt med NemID.

Klik på nedenstående link for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation.

Link til konfirmandtilmelding

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Klasse navn bedes noteret i rubrikken med yderligere information på tilmeldingsblanketten.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information er du velkommen til at kontakte sognepræst Christine Bugge på cnb@km.dk

KONFIRMATIONSDATOER

Malling Kirke afvikler hvert år konfirmationer i weekenden omkring Store Bededag og tager afsæt i Malling Skoles klassefordeling for 7. årgang.

Hvis 7. årgang er inddelt i tre klasser, konfirmeres som udgangspunkt på flg. vis:

7.a om fredagen

7.b om lørdagen

7.c om søndagen.

Hvis 7. årgang er inddelt i to klasser, konfirmeres som udgangspunkt på flg. vis:

7.a om fredagen

7.b om søndagen.

Konfirmationsgudstjenester begynder kl. 10.00

Malling Kirke tager forbehold for evt. klasseændringer, der foretages i skoleregi.

For elever på Malling Skole vil information om konfirmationsdato og indskrivning til konfirmandundervisning blive givet gennem skolens intranet.

Forældre til elever på andre skoler, der ønskes indskrevet som konfirmander ved Malling Kirke, kan rette henvendelse til en af sognets præster.

Yderligere oplysninger vedr. konfirmation og konfirmationundervisning fås ved henvendelse til en af sognets præster.

GUDSTJENESTER i Malling Kirke

MORGENANDAGT

Vi anbefaler morgenandagten, som høres på radio via nedenstående link: https://www.dr.dk/radio/p2/morgenandagten