Konfirmationsdatoer 2021 i Malling Kirke

Konfirmationsdatoerne i 2021 fordeler sig på følgende vis:

7.a      Fredag den 30. april               kl. 10

7.b      Søndag den 2. maj                 kl. 10

INDSKRIVNING TIL KONFIRMATION 2021

Indskrivning af nye konfirmander foregår digitalt med NemID.

Klik på nedenstående link for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation.

Link til konfirmandtilmelding

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Klasse navn bedes noteret i rubrikken med yderligere information på tilmeldingsblanketten.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information er du velkommen til at kontakte sognepræst Christine Bugge på cnb@km.dk

KONFIRMATIONSDATOER

Malling Kirke afvikler hvert år konfirmationer i weekenden omkring Store Bededag og tager afsæt i Malling Skoles klassefordeling for 7. årgang.

Hvis 7. årgang er inddelt i tre klasser, konfirmeres som udgangspunkt på flg. vis:

7.a om fredagen

7.b om lørdagen

7.c om søndagen.

Hvis 7. årgang er inddelt i to klasser, konfirmeres som udgangspunkt på flg. vis:

7.a om fredagen

7.b om søndagen.

Konfirmationsgudstjenester begynder kl. 10.00

Malling Kirke tager forbehold for evt. klasseændringer, der foretages i skoleregi.

For elever på Malling Skole vil information om konfirmationsdato og indskrivning til konfirmandundervisning blive givet gennem skolens intranet.

Forældre til elever på andre skoler, der ønskes indskrevet som konfirmander ved Malling Kirke, kan rette henvendelse til en af sognets præster.

Yderligere oplysninger vedr. konfirmation og konfirmationundervisning fås ved henvendelse til en af sognets præster.

Sådan bruger du sjælesorg.nu

SØNDAGENS PRÆDIKEN

GUDSTJENESTER i Malling Kirke

Mundbind i kirken og sognegården

De seneste retningslinjer for coronapandemien betyder, at alle der besøger kirke eller sognegård fra 29. oktober 2020 SKAL bære mundbind eller visir.

Kirkekontoret er et offentligt kontor, og alle der har ærinde på kontoret, SKAL bære mundbind eller visir.

Læs mere om retningslinjerne  Folkekirken i Aarhus -  fælles hjemmeside for Folkekirken i Aarhus.