KONFIRMATIONER 2020

Konfirmation af 7. B: Lørdag den 22. august kl. 11.30

Konfirmation af 7. C: Søndag den 23. august kl. 10.00

Konfirmationsdatoer 2021 i Malling Kirke

Konfirmationsdatoerne i 2021 fordeler sig på følgende vis:

7.a      Fredag den 30. april               kl. 10

7.b      Søndag den 2. maj                 kl. 10

KONFIRMATIONER i maj flyttes

Vi ved ikke om det har eller får konsekvenser for konfirmationerne i august efter regeringens udmelding den 6. april.

Beklageligvis flyttes de planlagte konfirmationer til maj. De nye datoer er:

Konfirmation af 7. A: Lørdag den 22. august kl. 9.00

Konfirmation af 7. B: Lørdag den 22. august kl. 11.30

Konfirmation af 7. C: Søndag den 23. august kl. 10.00

Alle tidligere planlagte arrangementer i forbindelse med konfirmationerne er aflyst.

Information omkring generalprøver vil blive meddelt på et senere tidspunkt.

Læs venligst præsternes brev til konfirmander og konfirmandforældre

INDSKRIVNING TIL KONFIRMATION 2021

Indskrivning af nye konfirmander foregår digitalt med NemID.

Klik på nedenstående link for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation.

Link til konfirmandtilmelding

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Klasse navn bedes noteret i rubrikken med yderligere information på tilmeldingsblanketten.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Tilmeldingen er åben til 30. september 2020

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information er du velkommen til at kontakte sognepræst Christine Bugge på cnb@km.dk

KONFIRMANDER MED SÆRLIGE BEHOV hvis man ønsker konfirmation i 2021

Undervisning af konfirmander med særlige behov tilbydes i Sankt Lukas Kirke i Aarhus.

Tilmelding til konfirmationsforberedelse for elever i specialklasser skal ske inden 1. maj 2020, hvis man ønsker konfirmation i 2021.

Tilmeldingen sker online via Sankt Lukas Kirkes hjemmeside. http://forms.churchdesk.com/f/RYqnPUFHBv

Du kan læse mere om ordningen på kirken hjemmeside. https://www.sktlukaskirke.dk/page/149/konfirmation-elever-i-specialklasse eller læse mere derom i brev fra præsterne, der foretager undervisningen

KONFIRMATIONSDATOER

Malling Kirke afvikler hvert år konfirmationer i weekenden omkring Store Bededag og tager afsæt i Malling Skoles klassefordeling for 7. årgang.

Hvis 7. årgang er inddelt i tre klasser, konfirmeres som udgangspunkt på flg. vis:

7.a om fredagen

7.b om lørdagen

7.c om søndagen.

Hvis 7. årgang er inddelt i to klasser, konfirmeres som udgangspunkt på flg. vis:

7.a om fredagen

7.b om søndagen.

Konfirmationsgudstjenester begynder kl. 10.00

Malling Kirke tager forbehold for evt. klasseændringer, der foretages i skoleregi.

For elever på Malling Skole vil information om konfirmationsdato og indskrivning til konfirmandundervisning blive givet gennem skolens intranet.

Forældre til elever på andre skoler, der ønskes indskrevet som konfirmander ved Malling Kirke, kan rette henvendelse til en af sognets præster.

Yderligere oplysninger vedr. konfirmation og konfirmationundervisning fås ved henvendelse til en af sognets præster.

Tryk på linket nedenfor for at læse Karen Holm Agersnaps hilsen

FORÅR OG DANMARK FRIT  og lyt til  4. maj sang - Så tung var de tungeste dage

AT TÆNDE LYS FOR HINANDEN

Kirken er åben igen. Men hvad betyder det?

I Malling Kirke betyder det, at der foreløbig kun er adgang til kirkerummet under planlagte gudstjenester og kirkelige handlinger. Kirkeministeriets retningslinjer angående krav om fysisk afstand mellem kirkegængere indebærer, at der til gudstjenester og kirkelige handlinger i Malling Kirke vil være et begrænset antal pladser.

Vi har kun hver 2. bænkerække i brug og vi holder dermed den afstand, der skal til, for at vi må synge sammen. Vi vægter, at enhver trygt skal kunne komme til kirken og derfor har vi lige nu ingen altergang i søndagens højmesse.  I våbenhuset og sognegården forefindes håndsprit ved alle indgangsdøre, som enhver bedes bruge ved ankomst.

Alle kirkens øvrige aktiviteter og arrangementer i sognegården er også påvirket af restriktioner fra kirkeministeriet, som blandt andet omhandler krav om afstand og rengøring.

Programmet i sognegården vil ikke være helt som det plejer. Vi arbejder på, at kunne åbne for nogle tilpassede aktiviteter i sensommeren og efteråret, der overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Kirkens hjemmeside er platformen, hvorfra vi bringer nyt om eventuelle forandringer.

Hvis man ønsker at modtage nadver, kan man altid kontakte præsterne.

Se hele gudstjenestelisten her