Folkekirkens Familiestøtte

Stressede morgener, hvor alle kommer skævt ud af døren. Skænderier med teenageren. Børn, der næsten ikke er til at hive væk fra skærmen. Det er ikke nemt at være forælder. Og en gang imellem kan det være godt at have en udefra at sparre med om hverdagen i familien.

Ofte skal der faktisk ikke så meget til for at ændre de vaner eller dårlige mønstre, der gør, at hverdagen er svær, men det kan være svært selv at se, mens man står i det.

Malling sogn er medejere af Folkekirkens Familiestøtte, som støtter forældre, der gerne vil have en bedre hverdag. Støtten kan bestå af personlig sparring fra en forældreven eller via et kursusforløb.

Et nyt perspektiv på hverdagen

Er der noget i jeres hverdag, du gerne vil lave om, men ikke helt ved, hvordan du skal gribe fat i? Så kan Folkekirkens Familiestøtte være noget for jer.

Det er ofte små ting, der skal til for at skabe en stor forandring i hverdagen. Men det kan være svært at lave selv små ting om. Alle børnefamilier kan have brug for støtte, viden og værktøjer for at give familien en bedre hverdag. Vi kan støtte jer i at blive skarpere på de ting, I gerne vil have ændret, og på hvordan I kan føre dem ud i dagligdagen.

Det burde vi da selv kunne klare, tænker I måske. Men alle familier kan køre fast og have brug for at se tingene med andre øjne. Ligesom man kan have brug for en løbemakker for at få trænet.

Tilbud til børnefamilier

Du kan altid kontakte den lokale koordinator og få personlig sparring til udfordringer i familielivet. Derudover tilbyder Folkekirkens Familiestøtte velafprøvede forløb for børnefamilier:

Forældreven – En forældreven støtter jer i at skabe de forandringer derhjemme, som I ønsker. Det kan f.eks. være sparring omkring det gode måltid eller pligter. Det kan også være en voksen at tale med, hvis du er alene med børnene.

Plej jeres parforhold (PREP) eller Partjek – Et kursusforløb for jer, der vil styrke jeres parforhold til glæde for hele familien.

Vejen videre efter skilsmisse (KIFF) - Et kursusforløb for jer, der vil have viden og hjælp til at få børnene og jer selv bedst muligt igennem en skilsmisse.

Sunde skærmvaner i familien - Et kursusforløb for jer, der vil have sundere vaner omkring telefoner og tablets i familien.

Alle forløb er uden egenbetaling og tilbydes løbende i de områder, vi dækker. Du kan tilmelde dig på vores hjemmeside eller via den lokale koordinator.

Kontakt din lokale koordinator Lise Møller Nissen,                        E-mail: limn@km.dk eller tlf. : 3036 8696

www.folkekirkensfamiliestotte.dk

BegivenhedDato

Gudstjeneste ved Line Theresia Villefrance

20. okt 11:00
20. okt 11:00 -

Gudstjeneste ved Christine Bugge

Indsættelse - se rubrik under gudstjenestelisten på forsiden

27. okt 09:30
27. okt 09:30 -

3. nov 11:00
3. nov 11:00 -

10. nov 09:30
10. nov 09:30 -

Familiegudstjeneste

Se mere under aktiviteter og familiegudstjenester

24. nov 13:30
24. nov 13:30 -

Reception for vikarierende sognepræst Karen Holm Agersnap

Søndag den 27. oktober kl. 9.30 i Malling Kirke, er der indsættelse af vikarierende sognepræst Karen Holm Agersnap for Malling og Beder Sogn. I Beder Kirke foregår indsættelsen kl. 11.00.

Efter indsættelsen i Beder er de to menighedsråd vært ved en reception, som afholdes i Beder Sognegård.