DropInDåb

I den danske folkekirke er det aldrig for sent at blive døbt.

Derfor er Folkekirken i Aarhus gået sammen om at tilbyde DropInDåb. Der inviteres til en dåbsdag, hvor alle kan blive døbt på stedet uden tilmelding og planlægning af stor fest. Man kan komme når som helst i det tidsrum kirken er åben.

Alle er velkomne, børn som voksne, også selvom man ikke bor i byen. Man er velkommen til at have gæster med, men man kan også komme alene – så sørger kirken for at stille de nødvendige dåbsvidner til rådighed.

Når man møder op, får man en kort samtale med en præst, og bagefter bliver man døbt i kirken. Dåben foregår helt som vi plejer, bare uden tilmelding. Der vil være musik i kirkerummet, og bagefter bydes på en forfriskning og en dåbsgave, som kan hjælpe med at folde dåbens betydning ud, fx en salmebog, Bibelen eller en genfortælling af Bibelen.

Det eneste der skal medbringes er gyldig legitimation med foto og CPR-nummer. Børn under 18 år skal have forældre eller værge med.

Datoer for DropInDåb i Aarhus 2020

Der har allerede været afholdt flere Drop In Dåb i Aarhus i 2019 og flere kirker har sat en ny dato i kalenderen. Vi vil løbende opdatere hjemmesiden med datoer.

Mandag den 1. juni kl.12.30-15.30, Møllevangskirken

Lørdag den 26. september kl.10-12, Skæring Kirke

Fredag den 6. november kl.16-19, Ravnsbjergkirken.

Foto Pirita Taskinen

Tryk på linket nedenfor for at læse Karen Holm Agersnaps hilsen

FORÅR OG DANMARK FRIT  og lyt til  4. maj sang - Så tung var de tungeste dage

AT TÆNDE LYS FOR HINANDEN