BEGRAVELSE / BISÆTTELSE

Anmeldelse af dødsfald samt aftale om begravelse / bisættelse sker ved henvendelse til Personregistrering Syd. Uden for Personregistrering Syds åbningstid kan henvendelse rettes til en af sognets præster. Præsterne står tillige til rådighed for samtale med de pårørende.

Aftale om gravsted og gravstedspleje

Aftaler om gravsted og gravstedspleje indgås med kirkegårdsleder Henriette Thomasen - kontaktoplysninger

Malling Kirkegårdstakster 2020

GUDSTJENESTER i Malling Kirke

Mundbind i kirken og sognegården

De seneste retningslinjer for coronapandemien betyder, at alle der besøger kirke eller sognegård fra 29. oktober 2020 SKAL bære mundbind eller visir.

Kirkekontoret er et offentligt kontor, og alle der har ærinde på kontoret, SKAL bære mundbind eller visir.

Læs mere om retningslinjerne  Folkekirken i Aarhus -  fælles hjemmeside for Folkekirken i Aarhus.