HENVENDELSE VEDRØRENDE

DÅB, KONFIRMATION, VIELSE OG BISÆTTELSE

Procedurer vedr. henvendelse omkring dåb, konfirmation, vielse og bisættelse findes i menuen til venstre.

HENVENDELSE VEDRØRENDE

ATTESTER

Henvendelser vedr. attester, fx dåbsattester eller vielsesattester, skal ske til Personregistrering Syd.

MEDLEMSKAB AF FOLKEKIRKEN

Indmeldelse i folkekirken sker ved dåb.

Genindmeldelse kan ske ved at rette skriftlig henvendelse til kirkebogsførende sognepræst i bopælssognet.

Udmeldelse af folkekirken kan ske ved at sende et brev til Personregistrering Syd med anmodning om at udtræde af folkekirken. Fulde navn, adresse og cpr-nummer skal anføres i brevet. Personlig underskrift er påkrævet.

Udmeldelse kan tillige foretages digitalt på www.udmeldelse.dk.

***

Bemærk, at udmeldelse kan have konsekvenser for retten til kirkelig betjening, fx i forhold til at få personlig vejledning hos sognepræsten eller til at få en præst til at medvirke ved vielse, bisættelse eller begravelse.

Retten til at overvære gudstjenester og retten til at blive begravet på en kirkegård afhænger ikke af medlemskab af folkekirken.

VELKOMMEN TIL Line Theresia Svendsen

Beder og Malling Menighedsråd har den glæde at byde velkommen til Line Theresia Svendsen, som ny sognepræst i de to sogne.

Indsættelsen af Line sker søndag d. 26. august ved festgudstjenester i begge kirker, kl. 9.30 i Beder og kl. 11.00 i Malling, efterfulgt af en reception i Malling Sognegård kl. 12.30.

Vi glæder os alle til at møde Line som præst – og som kollega.

Line deler sin tid ligeligt mellem vore to sogne, og begge steder ser vi frem til et godt samarbejde om de mange opgaver i og omkring kirken. 1. september skifter Line navn til Line Theresia Villefrance.

BegivenhedDato

Gudstjeneste v. Jette-Marie Bundgaard Nielsen

22. jul 11:30
22. jul 11:30 -