Ungdomskor

Ungdomskoret er et kortilbud for børn og unge fra 4. klasse - der er ingen øvre aldersgrænse.

Koret synger onsdage i Malling Sognegård fra kl. 16.00 - 17.00.

Ungdomskoret synger nye som gamle sange og salmer og medvirker ved gudstjenester samt øvrige arrangementer efter aftale, og der udbetales honorar for deltagelse ved disse.
Solister har mulighed for at udfolde sig i forbindelse med gudstjenester og koncerter.
Der afholdes stemmetest forud for optagelse i koret.

Tilmelding og yderligere oplysninger fås hos organist og korleder Winni Kilsgaard på tlf. 61 71 91 40 eller pr. mail til winni.kilsgaard@gmail.com.

Det er GRATIS at være med.

GUDSTJENESTER i Malling Kirke

Mundbind i kirken og sognegården

De seneste retningslinjer for coronapandemien betyder, at alle der besøger kirke eller sognegård fra 29. oktober 2020 SKAL bære mundbind eller visir.

Kirkekontoret er et offentligt kontor, og alle der har ærinde på kontoret, SKAL bære mundbind eller visir.

Læs mere om retningslinjerne  Folkekirken i Aarhus -  fælles hjemmeside for Folkekirken i Aarhus.