BABY SALMESANG efterår 2020

Vi tilbyder igen Babysalmesang i Malling Kirke for dig og dit barn. Grundet Covid-19 situationen er holdet denne sæson mindre, og vi tager alle forholdsregler så alle kan føle sig trygge.

Vi ønsker at give børnene en god og ro­lig start på dagen med salmesang i bør­nehøjde i kirkerummet med alt hvad dertil hører af fagter,klokker, tørklæder, stea­rinlys, osv.

Der er plads til 10 børn i alderen 3-9 mdr. Deltagelse er betinget af bopæl i sognet.

Holdet er optaget. Hvis du vil på venteliste er du velkommen til at skrive til Maria på  kirkeogkultur@mallingkirke.dk.

Babysalmesang foregår onsdag formiddag i Malling Kirke, med start den 9. september kl.10.00.

Yderligere datoer den 16., 23. og 30. september, den 21. og 28. oktober og den 4., 11., 18. og 25. november.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til: kirkeogkultur@mallingkirke.dk.

Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsener Sognepræst Christine Bugge og kirke- og kulturmedarbejder Maria Norby Gjødsbøl