Torsdagskomsammen og hygge i Malling Sognegård

Er torsdage, som byder på fællessang, oplæsning, tænkepauser med korte oplæg eller andet - og altid kaffe og kage.

Deltagelse er gratis og man er velkommen til at komme med forslag og idéer til indhold på disse torsdage.

Torsdag den 23. september kl. 14.00 - 16.00 i Malling Sognegård

Første gang med torsdagskomsammen og hygge vil Maria Norby optræde.

Med udgangspunkt i viser, revyen og filmmusikken udspringer den historiske fortælling som starter i 1930’erne og slutter i 2020.

Vi svinger omkring Bandommensgade og samler Den blå anemone op med En lille lysegrøn sang i nærheden af Solitudevej.

Med en stor kærlighed for historien og fortællingen, fortolker sangerinden Maria Norby med sin udtryksfulde stemme sangene og guider os gennem historien. Hun akkompagneres af pianist Kristian Svenningsen.

Der vil blive serveret kaffe og kage. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig grundet opstilling.Tilmeld dig med navn til kirkeogkultur@mallingkirke.dk

INDSKRIVNING TIL KONFIRMATION 2022

GUDSTJENESTER i Malling Kirke

MORGENANDAGT